دختری که قربانی شراکت پدر سرمایهدارش شد
زن با صورتی کبود که سعی میکرد آن را زیر روسریاش پنهان کند، مقابل قاضی دادگاه نشسته بود. سرش پایین بود و هرچند دقیقه یکبار با دست اشکهایش را پاک میکرد. او خواهان جدایی از شوهر پولدارش بود...
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این زن در شرح ماجرای زندگی خود گفت: شوهرم، فرزند یکی از شریکهای پدرم بود، و هر دو خانواده از نظر مالی در وضعیت خیلی عالی قرار داشتیم و میتوان گفت که تنها فرزند پدرم، قربانی تضمین مالی او شد. پدرم همه چیز را وابسته به پول میدانست، خوشبختی، آرامش و همه چیز دیگر را که من در زندگی 18 سالهام تجربه نکرده بودم.
وی ادامه داد: من مستحق اینگونه زندگی نبودم، از سال 72 که با شوهرم ازدواج کردم، روزی را یاد ندارم که او به بهانههای مختلف مرا کتک نزده باشد، در این سالها بارها خواستم از او جدا شوم ولی پدرم به دلیل شراکتی که با پدرشوهرم داشت، مانع از این کار میشد و تنها فرزند خود را قربانی اموالی کرد که اکنون دیگر دستش به آن نمیرسد.
او افزود: پنج سال گذشته به قصد جدایی، منزل مشترکمان را ترک کردم اما متوجه شدم که فرزند دوم در راه است و به اصرارهای پدرم و اضافه کردن 200 سکه به مهریهام، راهی منزل شدم، اما نه فرزند دومم، نه 200 سکه اضافه شده به مهریهام، تضمینی برای خوشبختی من نشد.
شوهر این زن که با تاخیر وارد جلسه دادگاه شد، به همسرش نگاهی میاندازد و بیتفاوت کنارش مینشیند. قاضی دادگاه دلیل جدایشان را از مرد میپرسد و او این چنین پاسخ میدهد: همسرم فردی مغرور است و همین غرور او باعث به وجود آمدن این مشکلات در زندگیمان شده است. هرگاه بینمان مشاجرهای صورت میگرفت، محال بود از من عذرخواهی کند.
زن در حالی که گریه میکرد، به آرامی خطاب به قاضی گفت: همسرم از من توقع دارد زمانی که من را کتک میزند، من از او معذرت خواهی کنم، من دیگر نمیتوانم به زندگی با او ادامه دهم و اکنون که پدرم برای همیشه ما را ترک کرده خواهان جدایی هستم و تمامی حقوق خود را میبخشم و در ازای آن خواهان حضانت فرزندانم هستم.
قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد و ادامه رسیدگی به پرونده را به جلسه آینده موکول کرد.
موضوع مطلب : عقد نکاح - مهریه - طلاق - حقوق خانواده - حقوق زنان